Krókusz Projekt

A játék lezárult, a beküldött megfejtések ellenőrzése és a pontozás megkezdődött.


A keresett történetek itt olvashatók #krokusz

A keresett történetek le nem hívott szövegrészletei

Játékszabály

A játékban, 5 héten keresztül, a virághagymád tasakján található egyedi azonosító kódoddal vehetsz részt. Ezzel bejelentkezve minden héten egy újabb, 3–4 karakterből álló szövegrészlethez juthatsz hozzá, amit meg kell osztanod a játékostársaiddal, valamint össze kell gyűjtened az általuk megosztott töredékeket is. Ezeket helyes sorrendben összefűzve, öt hét alatt egy teljes történetet kaphatsz meg. Összesen 11 történetet keresünk, de neked ezek közül csak a saját egyedi kódoddal lehívott azonosítójú történet töredékeit kell összegyűjtened.

Az adott héten le nem hívott töredékek a következő héten ezen az oldalon válnak elérhetőve, ezek a továbbiakban már elveszítik pontértéküket. A játék végén a teljes szöveg szintén ugyanitt lesz olvasható.

Minden általad időben megszerzett és megosztott szövegrészlet 1 pontot ér. Ha egy másik játékos is beépíti ezt a részletet, akkor te szintén 1 pontot kapsz, így annál több pontod lesz, minél több játékostársadhoz jut el az aktuális heti töredéked, ezért neked is érdeked, hogy a többi játékos is aktív legyen. Kérjük, hogy szükség esetén segíts a játékostársaidnak, hogy ezáltal te is jobb eredményt érhess el! A közösségi felületeken a játékhoz kapcsolódóan is mutass meg minél többet a kreativitásodból, tedd lehetővé, hogy ismerőseid, barátaid is tudomást szerezhessenek a projektről, és te is ismerd meg a Krókusz Projektben részt vevő többi diákot!

Az összefűzött, formázatlan szövegrészleteket a játék végén (a hatodik héten) várjuk a jatek@szembenezes.hu e-mail címre. A levél tárgya az egyedi azonosító kódod legyen!

Egy megosztandó szövegtöredék így néz ki:

#krokusz001 0002:
abcd3

1 hashtag: a keresett történet azonosítója (ez alapján találhatod meg mások megosztásait, ahogy mások is ez alapján találhatják meg a tieidet)
2 sorszám: az adott töredék pozíciója a hashtaggel jelölt történetben
3 töredék: az elmentendő szövegrészlet (ezt kell beillesztened a sorszám szerinti helyre)
A szóközöket alávonás karakter (_) helyettesíti. A töredékeket célszerű valamilyen táblázatkezelőben (Apache OpenOffice, MS Office Excel, iWork Numbers, Google Sheets, ...) gyűjteni, majd a játék végén nyers szövegként exportálni.

A szövegrészleteidet az alábbi közösségi média felületeken oszthatod meg:
Facebook (ügyelj rá, hogy a bejegyzésed nyilvános legyen, tehát bárki láthassa!)
Instagram
Twitter

A mások által megosztott tartalmakat így találhatod meg a megfelelő hashtaget használva:
https://www.facebook.com/hashtag/krokusz00/
https://www.instagram.com/explore/tags/krokusz00/
https://twitter.com/hashtag/krokusz00/

Ugrás az oldal tetejére